yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-007
lijn

Ervaringen met Lifewave

 

Danielle

“Gedurende 3 weken gebruik ik dagelijks een X39 Lifewave patch waardoor de migraine wegblijft. De Lifewave patches werken direct met zeer goed resultaat!"

 

Marianne

“I feel very good with the X39 Lifewave patches. It helps me with the pains in my muscles. When I apply the patches, the pain disappears a few minutes later. Also these patches works great for hormonal balance. Thanks to the Lifewave patches I can enjoy my days without pain in my body!”

 

Willem

“Ik ben een zeer intensieve sporter en heb helaas regelmatig blessures. Toen ik begon met de Lifewave Icewave en X39 patches wist ik niet wat ik meemaakte: Ik heb veel meer uithoudingsvermogen en minder tot geen blessures. Het gebruik van Lifewave patches zou ik elke sporter aanraden!”

 

Sandra

“Al jaren had ik last van ernstige slaapproblemen. Marlies adviseerde mij het gebruik van de Silent Night Lifewave patches. In het begin was ik erg sceptisch maar wilde het toch graag proberen. Ik gebruik de patches nu 2 weken en wonderbaarlijk genoeg slaap ik nu ruim 7 uur per nacht!”

 

Lucas

"Zonder hoge verwachtingen ben ik 6 maanden geleden gestart met het gebruik van de X39 patch van Lifewave en heb voor het gebruik mijn cholesterol waardes laten onderzoeken aangezien deze te hoog waren. Na 3 maanden heb ik dit weer gedaan en de waardes waren aanzienlijk gedaald. Een prachtig resultaat met deze pleister!" 

 

Eva

"Dankzij de X39 Lifewave patches voel ik mij helder in mijn hoofd en behoud langer mijn focus en concentratie. Als politieagente kan ik dat heel goed gebruiken! Zelfs mijn huid voelt veel zachter en de vergrijzing van mijn haar lijkt wel veel minder te worden na 2 maanden tijd. Ik ben blij dat Marlies de Lifewave patches op mijn pad heeft gebracht!"

 

Anneke

"Wegens scoliose heb ik sinds jaren veel pijn in mijn schouders, rug en heupen. Ik ben hiervoor bij veel therapeuten geweest echter niets heeft mij tot nu toe zo goed geholpen als het gebruik van de Lifewave patches! Ik gebruik overdag de X39 en 's nachts de AEON. Sindsdien sta ik zonder pijn op en ga zonder pijn naar bed." 

 

Frits

"Na drie maanden de X39 patch van Lifewave gebruikt te hebben, is mijn hoge bloeddruk gedaald tot een acceptabel niveau. Sinds ik de X39 patch combineer met de X49 patch merk ik dat de heling van de wonden op mijn onderbenen en hyperpigmentatie enorm is verbeterd! Daarbij voel ik mij minder moe dan voorheen en heb meer energie gedurende de dag."

 

Elisa

"Na een heftige emotionele periode ben ik een maand geleden gestart met de Nirvana Lifewave patches. Ik had nooit gedacht dat het zo effectief zou helpen bij mijn mentale gezondheid. Ik voel dat ik meer aankan en meer kan genieten van geluksmomentjes ondanks de verwerking van veel verdriet. Tevens slaap ik dieper en langer dan voorheen. Ik voel dat deze Lifewave patches mij heel goed helpen!"

 

Miranda

"De chronische ontstekingen in mijn bindweefsel en gewrichten zijn bij het gebruik van de X39 patches van Lifewave een stuk minder geworden. Bij dagelijks gebruik heb ik minder tot geen pijn en meer energie dan ik ooit heb gehad de afgelopen maanden. Daarbij voelt mijn huid veel zachter aan en zijn de anti-rimpel crèmes niet meer nodig!"

 

Liesbeth

"Helaas heb ik al een aantal jaar te maken met artrose in mijn handen. Na veel consulten bij mijn huisarts ben ik begonnen met de AEON patch van Lifewave. Na een paar uur voelde ik direct resultaat. Ik combineer nu de X39 met AEON en dat werkt voor mij zeer goed. Ik heb aanzienlijk minder pijn en gedurende de dag veel energie." 

 

Tom

"Mijn allergische reactie op pollen is sinds het dagelijks gebruik van de X39 patch enorm verminderd. Ik gebruik geen medicatie meer hiervoor. Daarbij merk ik dat mijn huid is verbeterd en schaafwonden door het mountainbiken veel sneller helen dan voorheen." 

 

Daisy

"Vanaf mijn 45ste kreeg ik al last van opvliegers, haaruitval en vermoeidheid. Nadat ik mijn supplementen hier en daar heb aangepast merkte ik weinig tot geen verschil. Twee maanden geleden ben ik gestart met dagelijks gebruik van de X39 Lifewave patches en ik moet zeggen dat ik mij per dag beter ben gaan voelen. Na een week merkte ik hormonaal een grote verbetering; ik slaap rustiger zonder opvliegers gedurende de nacht. Overdag voel ik mij heel energiek en helder in mijn hoofd. Tevens is de kwaliteit van mijn haar en huid aan het verbeteren, waar ik ontzettend blij mee ben!" 

 

Patrick

"Sinds ik 2 jaar geleden een frozen shoulder kreeg, is dit helaas nooit meer helemaal herstelt. Marlies adviseerde mij onlangs om 3 maanden de X39 patch van Lifewave te gebruiken. Ik ben nu 4 maanden verder en ik heb geen pijn meer gevoeld in mijn schouder en arm. Sterker nog, ik kan weer fitnessen en dagelijks krachttraining doen waar ik ontzettend blij mee ben!"

 

Rachel 

"Na jarenlang leven met darmproblemen ben ik begonnen met het aanpassen van mijn dieet. Glutenvrije voeding hielp een beetje maar vaak had ik toch veel buikpijn na het eten. Op het moment dat ik begon met het aanbrengen van de X39 Lifewave patch onder mijn navel, was dit opgeblazen gevoel binnen een aantal uur weg en bij dagelijks gebruik is dit ook niet meer teruggekomen. Ik kan nu genieten van lekker eten zonder buikpijn, dat is voor mij heel waardevol!"

 

Danique

"Overgewicht is altijd mijn hele leven al een punt van aandacht geweest. Onlangs is dan ook een probleem aan mijn schildklier geconstateerd waar de arts medicatie voor heeft geadviseerd. Omdat ik daar geen goed gevoel bij had ben ik verder gaan zoeken en kwam ik uit bij stamcelactivatie technologie van Lifewave. Ik ben begonnen met de X39 Lifewave patch en deze combineer ik nu met de SP6 patch. Binnen 4 maanden ben ik al 10 kilo afgevallen en na het laatste bloedonderzoek bleken er geen afwijkingen meer te zijn in mijn schildklier."

 

Jessica

"Slapeloosheid heeft jarenlang de kwaliteit van mijn leven op een negatieve manier beïnvloed. Van alles heb ik geprobeerd: slaaptabletten, therapie, verschillende supplementen, ed. Sinds twee maanden gebruik ik de Silent Night patches en ik slaap elke nacht als een os. Binnen 15 minuten slaap ik in en wordt vaak 8 uur later heel uitgerust wakker. Ik zou iedereen met slaapproblemen deze patch aanraden!" 

 

Evert-Jan

"Voor mijn ontspanning ben ik een paar dagen in Zeeland verbleven en heb ik een behandeling bij Marlies geboekt. Mijn burnout en vermoeidheidsklachten waren heel intens totdat ik op Marlies haar advies ben begonnen met het gebruik van de X39 patch van Lifewave. Ik voelde binnen een dag verschil in mijn energieniveau en een prettig helder gevoel in mijn hoofd. Na een week waren mijn vermoeidheidsklachten verdwenen. Inmiddels combineer ik de X39 met de X49 en voel mij heel erg goed. Ik heb dagelijks veel energie en sta positief in het leven omdat ik dagelijks weer goed kan functioneren. Ik kan wel zeggen dat het gebruik van de Lifewave patches mijn leven in positieve zin hebben veranderd!"  

 

Anna-Louise

"Mijn dochter van 17 jaar had ruim 1,5 jaar dagelijks last gehad van chronische hoofdpijn en darmklachten. Mentaal-emotioneel heeft zij veel voor haar kiezen gehad. Ondanks het volgen van verschillende therapieën kwamen de klachten terug. Ze is inmiddels twee keer voor een behandeling bij Marlies geweest en draagt dagelijks de AEON patch. Ze is sindsdien pijnvrij waar we ontzettend blij mee zijn." 

 

Richard

"De chronische ontsteking bij mijn schouder is met het dagelijks gebruik van de X39 patch in combinatie met de X49 patch binnen 3 weken verholpen. De Lifewave patches hebben mijn leven werkelijk veranderd. Na lange tijd ben ik weer in staat om te sporten en te werken. En dan nog de leuke bijkomstigheid dat ik een vermindering zie van de grijskleuring van mijn haar, ofwel mijn oorspronkelijke haarkleur lijkt weer terug te komen!" 

 

Ruud

"Mijn zoons sporten op professioneel niveau en hebben regelmatig te maken met overbelasting en blessures. We hadden nog niet eerder gehoord van de stamcelactivatie patches van Lifewave en zijn hier kort geleden op aanraden van Marlies mee gestart. De jongens hebben er ontzettend veel baat bij; vooral de X39 voor meer uithoudingsvermogen en de Icewave bij blessures. We zullen deze patches zeker aanraden in de sportbranche!"

 

Hendrik

"Vanwege mijn klachten van chronische duizeligheid ben ik bij Marlies geweest voor een behandeling met massage en acupunctuur. Ook ben ik gestart met het gebruik van de X39 en de Aeon Lifewave patches. Sindsdien zijn de duizelingen weggebleven. Een resultaat waar ik niet eens op durfde te hopen. Ik ben Marlies heel erg dankbaar!" 

 

Bernadette

"Vanaf mijn jeugd heb ik longproblemen en astma waar ik lange tijd medicatie voor moest gebruiken. De X39 patch heeft mijn leven in positieve zin veranderd aangezien ik na twee maanden gebruik geen longklachten meer had en mijn medicatie rustig kon afbouwen. Momenteel gaat het zo goed dat ik klachtenvrij ben zonder medicatie. Ik draag de X39 dagelijks en ik merk ook steeds meer positieve veranderingen zoals voller haar, een zachtere huid en veel meer energie. Wat een fantastisch product!"

 

Klik hier voor meer reviews.

 

 

Heeft u interesse in Lifewave X39 of andere Lifewave producten? Dan kunt u: