ryseup
lijn

RyseUp Resonantietherapie

nexioverviewlarger-855x628

RyseUp biedt resonantietherapie op maat en is zeer gemakkelijk toe te passen in uw dagelijks leven. Met de draagbare mogelijkheid helpt de RyseUp Wearable om uw leefomgeving te harmoniseren en om een gezonde balans van uw bioveld te behouden, op elk gewenst moment waar u zich ook bevindt!

Resonantietherapie met de RyseUp Wearable ondersteunt uw welzijn en gezondheid en is afgestemd op de filosofieën en geneeswijzen van de Traditionele Chinese Geneeskunde.

De natuurkundige wet van Resonantie

Resonantie is een fenomeen dat optreedt wanneer een object of systeem wordt blootgesteld aan een externe kracht of trilling die overeenkomt met de natuurlijke frequentie. Wanneer dit gebeurt, absorbeert het object of systeem energie van de externe kracht en begint het met een grotere amplitude te trillen.

Qi & Biofield

De Traditionele Chinese Geneeskunde is een energetische geneeswijze die al meer dan 4000 jaar wordt gebruikt en waarin het belang van Qi (Chi) wordt onderwezen. Qi is de energetische levenskracht die aanwezig is in alle levende wezens (planten, dieren en mensen).

Elk deel van ons lichaam trilt met een specifieke frequentie. Door leeftijd, levensstijl of mentale en fysieke stress kan deze vibratie de natuurlijke intensiteit en kracht verliezen.

Het Bioveld is een paradigma dat door de NIH (National Institutes of Health of the USA) wordt erkend als afkomstig van het menselijk lichaam en dat van andere levende organismen. De bioveld theorie suggereert dat door interactie met het bioveld (via resonantie) het energetische veld van het organisme beïnvloed kan worden.

 

De werking van de RyseUp Wearable

De RyseUp Wearable is een PEMF-frequentiezender (Pulse Electromagnetic Field) en is ontworpen om een gezonde levensstijl aan te moedigen en te behouden. De RyseUp Wearable is gebaseerd op de gepatenteerde PEMF+ technologie die sinusoïdale of seriële elektromagnetische frequenties uitstuurt.

De verschillende programma’s van de RyseUp Wearable bieden u resonantietherapie op maat en de mogelijkheid om u de transformatieve kracht van frequenties te laten ervaren in uw dagelijks leven.

PEMF+

PEMF+ (Pulsed Electromagnetic Field+) betekent dat meerdere natuurlijke frequenties tegelijkertijd aan uw bioveld worden afgegeven door geluids- en sinusoïdale golven.

Naast de PEMF-apparaten welke individuele frequenties uitzenden, zendt de RyseUp PEMF+ dus meerdere frequenties tegelijkertijd. Deze zijn ontworpen om uw lichaam de mogelijkheid te geven te resoneren met de frequenties waarop het reageert.

De RyseUp Wearable brengt harmonie waar disharmonie aanwezig is voor elk levend wezen.

De programma's van de RyseUp Wearable

De RyseUp Wearable biedt een grote catalogus aan met meer dan 290 RyseUp frequentieprogramma's in 10 verschillende programmapakketten.

De hoofdindeling van alle programma’s worden onderverdeeld in 4 hoofdgroepen, waarvan elke groep 10-tallen progamma’s bevat gebaseerd op:

  • Fysiek welzijn
  • Geestelijk welzijn
  • Spiritueel welzijn
  • Leefomgeving welzijn

Heeft u interesse in de RyseUp Wearable? Dan kunt u:

 

Carla (45)

"De reden dat ik RyseUp resonantietherapie wilde ervaren was omdat ik erg slecht sliep. Marlies heeft tijdens mijn behandeling onder andere het programma voor een diepe slaap toegepast. Gedurende de sessie voelde ik mijn lichaam zwaar worden en moest mijn best doen om niet in slaap te vallen tijdens de behandeling. Thuis aangekomen heb ik nog heerlijk geslapen. Ook mijn zoontje van 10 jaar sliep erg goed na een sessie met de RyseUp Wearable. Het is wonderbaarlijk hoe zo'n klein apparaatje zo'n sterke en goede werking heeft!" 

Frits (64)

"Het programma voor het stimuleren van de bloedcirculatie helpt erg goed bij het verhelpen van de oedeem op mijn rechterbeen. Verder merk ik dat ik minder pijn in mijn heupen en rug heb bij het lopen als ik de RyseUp Wearable gebruik."