yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-020
lijn

Agenda

Yoga Oesterdam beach1

Yoga voor volwassenen

Op verschillende locaties geef ik yogalessen in de volgende stijlen: Hatha Yoga, Yin Yoga, Ashtanga Yoga, Aerial Yoga, Power Yoga, Critical Alignment Yoga, Neurogenic Yoga (Trauma Release), Partner Yoga, en SUP Yoga . Alle yogalessen worden afgesloten met een meditatie.

  • Elke zaterdag om 10:30 uur - Locatie: Oesterdam Resort Tholen
  • Elke donderdag om 19:00 uur - Locatie: De Wimpel in Sint Philipsland
  • Beach Yoga - Locaties: Tholen, Sint Philipsland, Sint Maartensdijk en Scherpenisse. Groepslessen en privélessen zijn op aanvraag.

 

Steps 2 Health

Een toegankelijke manier om informatie over gezondheid te delen is Steps 2 Health, een maandelijks georganiseerde digitale (gratis) bijeenkomst. Een gezonde levensstijl draagt ​​immers bij aan de kwaliteit van leven!

Wilt u meer te weten komen over een gezonde levensstijl en leren hoe u uw lichaam het beste kunt ondersteunen voor een optimale gezondheid? Dan bent u van harte welkom om deel te nemen op elke 3e dinsdag om 19:00 uur!

Heartfulness

Psychosomatische ondersteuning met: Yoga, Ademwerk, Meditatie, Heartfulness & Regressietherapie

Op aanvraag geef ik in mijn praktijk sessies Yoga, Ademwerk & Meditatie, Heartfulness en Regressietherapie. In deze sessie(s) help ik u om een reis af te leggen door uw lichaam en geest en signalen te leren vertalen. Heartfulness is hierbij een belangrijk onderdeel. Door verbinding te maken met het hart krijgt u de mogelijkheid om de mildheid naar uzelf te kunnen ervaren en daarbij in relaties en de wereld om u heen. In deze sessie combineer ik lichaamswerk met energetisch werk. Heartfulness is vooral aan te raden bij burn-out klachten, overspannenheid, negatief zelfbeeld, rouw - en traumaverwerking.

Regressietherapie werkt vooral effectief bij onopgelost (familie)trauma. Met behulp van regressietherapie komen er naast traumaverwerking diepgaande inzichten aan het licht hoe bijvoorbeeld karmische relaties en terugkerende levensthema’s of problemen uit het persoonlijke of voorouderlijke verleden op mentaal, emotioneel, lichamelijk en spiritueel vlak in het heden doorwerken. In de therapeutische behandeling met regressietherapie worden deze vrijgemaakt en ontladen.

 

273805390_4816141481775019_7927006532332932135_n

Yoga & Mindfulness voor Kinderen

De Yoga en Mindfulness workshops zijn voor kinderen van verschillende leeftijden (4-6, 8-12, 12+).  Deze workshops worden gegeven bij verschillende onderwijsinstellingen.