yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-011
lijn

Ervaringen

Bioveld

Sandra (38)

"Resonantietherapie (RIFE) is werkelijk een hele goede behandelmethode bij fibromyalgie. Na 4 behandelingen waren mijn klachten volledig verdwenen. Veel te lang heb ik met pijn en vermoeidheid rondgelopen wat ik nu niet meer heb en waar ik ontzettend dankbaar voor ben."

 

Hennie (55)

"De huisarts constateert Lyme en geeft 2 weken antibiotica mee om dit te behandelen. De rode plek in en rondom mijn knie verdwijnt weliswaar na ruim een maand, maar mijn darmen worden stil gelegd. En niet duidelijk is of met de antibiotica ook de lyme verdwenen is. Marlies heeft met hulp van de RIFE machine, voorzichtig en geduldig de Lyme behandeld. Mijn darmen kwamen direct op gang, hetgeen voor mij één van de basisvoorwaarden is voor een gezond lichaam. Een grote winst dus wat mij betreft! Dank je wel Marlies voor je zorgvuldigheid en het geduld in de behandelingen!"

 

Vincent (28)

"Marlies heeft mij met resonantietherapie fantastisch geholpen met de behandeling van mijn eczeem. Na 3 behandelingen had ik nergens meer last van!"

 

Ineke (45)

"Al jaren had ik last van hooikoorts en wilde de poging wagen om dit te behandelen met resonantietherapie. Na 2 behandelingen met resonantietherapie zijn mijn hooikoortsklachten volledig verdwenen. Ik zou dit iedereen aanraden die te maken heeft met hooikoortsklachten."

 

Marianne (52)

"Een groot deel van mijn leven heb ik te maken gehad met psoriasis. Na medicatie en zalfjes gebruikt te hebben, wilde ik het op een andere manier laten behandelen. Dankzij de resonantietherapie bij Marlies heb ik gelukkig geen last meer van de psoriasis!"

 

Eric (25)

"Onlangs had ik een ernstige allergische reactie na een insectenbeet. Resonantietherapie bij Marlies heeft mij gelukkig heel goed geholpen. Ik heb sindsdien geen allergische reactie meer gehad."

 

Frits (62)

"Lange tijd kampte ik met problemen aan mijn nieren en had ik regelmatig blaasontstekingen. Telkens antibiotica wilde ik niet meer en ben gaan zoeken naar alternatieve geneeswijzen zoals resonantietherapie. Dankzij de resonantietherapie bij Marlies in combinatie met dagelijks gebruik van Clean Slate ben ik nu van deze gezondheidsproblemen af. De blaasontstekingen zijn volledig verdwenen na een aantal sessies. Het is jammer dat ik deze therapie niet eerder heb ontdekt, want het is ongelofelijk hoe goed het werkt!"

 

Ton (60)

"Ik heb een aantal sessies resonantietherapie bij Marlies gehad wegens hoge bloeddruk. Direct na de eerste behandeling hebben we de bloeddruk gemeten en was zowel mijn bovendruk als onderdruk aanzienlijk lager. Na 3 weken 2 keer per week een sessie te hebben gehad, is mijn bloeddruk stabiel en geheel onder controle. Deze sessies hebben mij dus zeer goed geholpen!"

 

Elisa (41)

"Sinds 3 jaar heb ik fibromyalgie en ernstige chronische darmproblemen. Medicatie was die jaren de enige oplossing voor mij. Ik voelde me daar alleen maar zieker door en ben dus verder gaan zoeken en kwam uit bij Marlies haar website. In het begin was ik sceptisch, maar ik voelde dat ik het een kans moest geven. Marlies heeft mij behandeld met resonantietherapie. Na de eerste behandeling voelde ik een enorme verlichting in mijn maag en darmen. Een week later na de tweede behandeling voelde ik aanzienlijk minder pijn in mijn spieren en gewrichten en na de derde en vierde behandeling voelde ik mij veel energieker. Ik kan nu weer werken en van het dagelijkse leven genieten. Ik wil Marlies ontzettend bedanken voor haar hulp, begeleiding en voedingsadviezen."

 

Patrick (36)

"Ik heb bij Marlies 4 sessies gehad om Prikkelbaar Darm Syndroom te behandelen. Ik had van tevoren nooit verwacht dat resonantietherapie hier zo goed voor zou helpen. Ik ben heel blij dat ik het een kans heb gegeven want ik voel mij er een heel stuk beter door. Sinds jaren is mijn stoelgang weer in balans en heb ik geen buikpijn meer na het eten."

 

Yara (48)

"De darmproblemen van mijn dochter (17 jaar) zijn vanaf haar puberteit verergerd. Zo erg dat de huisarts haar verschillende medicatie voor heeft geschreven. Omdat mijn dochter deze weigerde, zijn we verder gaan zoeken en kwamen we bij Marlies terecht. Marlies heeft mijn dochter de eerste keer behandeld met buikmassage en acupunctuur. De resultaten waren ongelofelijk, want mijn dochter heeft daarna geen problemen meer gehad. Dat ging 3 maanden heel erg goed toen het weer opspeelde. Marlies heeft toen dezelfde behandeling gecombineerd met resonantietherapie en sindsdien zijn de klachten helemaal verdwenen!"