yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-009
lijn

Lomi Lomi Massage

De Lomi Lomi Massage is een unieke helende massage afkomstig van de prachtige eilanden van Hawaii. Deze massage werd in het verleden enkel uitgevoerd door Kahuna; de meesters in de Lomi Lomi. Sindsdien wordt de Lomi Lomi Massage al eeuwen uitgevoerd door verschillende Hawaiiaanse generaties.

De Hawaiianen kijken naar mensen, dieren en dingen uit de natuur in termen van energie stromingen. Het geloof van de Hawaiianen is dat een idee of overtuiging de energiestromen in het lichaam kan blokkeren. De Lomi Lomi Massage kan helpen om deze energieblokkades op te lossen waardoor de nieuwe energie weer vrij kan stromen door het lichaam. Zo is de Lomi Lomi Massage niet alleen een fysieke ervaring maar ook zeker een geestelijke ervaring. Deze massage heeft zodoende een helende werking op mentaal, geestelijk en spiritueel niveau.

Tijdens de Lomi Lomi massage worden lange strijkingen en traditionele methodes afgewisseld om de interne balans en harmonie in het lichaam te herstellen. Deze massage wordt onder andere uitgevoerd met het zachte deel van de onderarmen.  De Lomi Lomi Massage werkt diep ontspannend, doordat het lichaam op een langzame manier wordt behandeld met afwisselende intensiteit.

Op fysiek niveau kan de Lomi Lomi Massage helpen bij het verlichten van spierpijn, het stimuleren van de bloedsomloop en het verbeteren van de afvoer van gifstoffen. De natuurlijke energiestroom in het lichaam wordt hierbij gestimuleerd. Op mentaal gebied kan de Lomi Lomi Massage helpen wanneer u last ervaart van een laag zelfbeeld, stress of trauma.

 

Anne (31)

"Marlies doet meer dan alleen masseren; zij voelt, benoemt en raakt blokkades fysiek en energetisch aan waardoor de energie weer gaat stromen en ik in staat was om datgene wat al lange tijd vast zat los te laten. Ik heb de Lomi Lomi Massage als heel bijzonder en helend ervaren…!" 

Tarieven:

Lomi Lomi Massage
€ 80,-

60 minuten

€ 80,-
Lomi Lomi Massage
€ 65,-

45 minuten

€ 65,-