yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-006
lijn

Earthing Yoga - Yoga in de natuur

yoga-in-de-natuur
Yoga Oesterdam beach1

In de maanden april t/m september geef ik yogalessen op het strand op verschillende locaties. Zowel grotere groepen als privé yogalessen zijn boekbaar op aanvraag.

Het belang van aarden

Aarden is niets anders dan bewust fysiek contact maken met de aarde. Het klinkt zo gemakkelijk, maar uit de praktijk blijkt dat veel mensen en vooral kinderen niet (meer) weten hoe ze dit moeten doen. Met alle gevolgen van dien zoals gespannenheid, slecht slapen en zich uit balans voelen. Het is bewezen dat aarden een positieve invloed heeft op de fysiologie en gezondheid. Dit heeft ermee te maken dat de voeten de elektromagnetische lading van de aarde absorberen. Een goede aarding is noodzakelijk voor de verschillende biologische processen in ons lichaam. Door goed te aarden is ons lichaam in staat het teveel aan positieve ionen te ontladen en negatieve ionen op te nemen hetgeen van zeer positieve invloed is op de hersenactiviteit. Aarding verlicht stress en draagt bij aan het remmen van ontstekingen, welke de basis zijn van vele ziekten.

Mensen die niet goed geaard zijn, weten vaak niet meer wanneer ze moeten “stoppen”. Ze voelen zich nerveus en voelen hun eigen grenzen niet meer. Het kan voorkomen dat men de oplossing in andere hoeken gaat zoeken, terwijl een groot deel kan liggen in het gebrek aan aarding. Bij de yogalessen in de natuur staan we letterlijk met onze blote voeten op de aarde hetgeen zeer bevorderend is voor uw geestelijke en fysieke gezondheid.

Het beoefenen van yoga in de vrije natuur
brengt kalmte, vrede en inzicht.

 

Leonie (34)

"Tijdens ons verblijf in het Oesterdam Resort in Tholen hebben wij een fantastisch leuke en leerzame yogales gehad van Marlies. Met mijn 7 vriendinnen hebben we genoten van de verschillende yogahoudingen op het Cabanastrand. Marlies haar enthousiasme en passie voor yoga is heel motiverend. En natuurlijk super ontspannen om zo onze vakantie te starten!" 

Tarieven:

Privéles Yoga
€ 80,-

75 minuten

€ 80,-

Groepslessen zijn op aanvraag