yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-017
lijn

Intuïtieve Holistische Ontspanningsmassage

Contact 2

De Intuïtieve Holistische Ontspanningsmassage is een geneeskrachtige massage met een energetische behandeling. Deze helende massagebehandeling werkt zeer ontspannend, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel. Tevens worden de chakra's bij deze behandeling in balans gebracht.

Het holistische aspect betekent dat deze massage niet alleen gericht is op de ontspanning van de spieren maar ook op de geestelijke ontspanning. Bij deze massagebehandeling wordt de mens als geheel behandeld.

Bepaalde emoties en spanningen worden in het lichaam opgeslagen. Dit veroorzaakt vaak blokkades met lichamelijke pijn(en) en geestelijk disbalans als gevolg. Gedurende deze massagebehandeling maak ik contact met deze blokkade(s) en worden deze zowel fysiek als energetisch behandeld waardoor de pijn verlicht en oplost. De bewegingen zijn langzaam, ritmisch en intuïtief.

De Intuïtieve Holistische Ontspanningsmassage helpt u bewust (er) te worden van het lichaam als geheel en weer in contact te komen met die delen waar u zich van “afgesneden” of verwijderd voelde.

Tijdens deze massagebehandeling kunnen emoties, herinneringen of gedachten naar boven komen. Het gaat erom deze te herkennen, met compassie te benaderen en te doorvoelen. Vervolgens kunnen de emoties worden losgelaten en worden blokkades opgeheven.

 

Ewa (41)

“Lange tijd had ik last van ernstige pijn in mijn bovenrug. Tijdens de eerste massagebehandeling bij Marlies is deze pijn helemaal verdwenen en niet meer teruggekomen. Tevens heeft ze twee weken later tijdens de ontspanningsmassage de pijn in mijn knie verholpen. De massage werkt zeer ontspannend en het is bijzonder en heel raak wat Marlies voelt en benoemt…!” 

Margriet (62)

“Haar prettige, zachte en zorgzame persoonlijkheid in combinatie met haar kennis maakt de massagebehandeling bij Marlies helemaal compleet. Een echte aanrader voor iedereen die te maken heeft met lichamelijke klachten of gewoon lekker wil ontspannen!“

Hendrik (71)

"Op aanraden van een vriendin heb ik Marlies benaderd voor het behandelen van mijn chronische duizeligheid. Ik heb hiervoor heel wat therapeuten bezocht die behalve wat oefeningen niet veel verder kwamen met de klachten. De duizeligheid maakte mij erg onzeker. Onlangs heeft Marlies mijn klachten behandeld met massage, acupunctuur en een energetische behandeling. Direct na de eerste behandeling voelde ik mij al veel helderder in mijn hoofd en tot nu toe zijn de duizelingen weggebleven. Een resultaat waar ik niet eens op durfde te hopen. Ik ben Marlies heel erg dankbaar!" 

Tarieven:

Ontspanningsmassage met energetische behandeling
€ 115,-

90 minuten

€ 115,-
Ontspanningsmassage met energetische behandeling
€ 95,-

60 minuten

€ 95,-
Ontspanningsmassage hoofd, nek & rug
€ 65,-

45 minuten

€ 65,-
Ontspanningsmassage voeten
€ 45,-

30 minuten

€ 45,-