yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-007
lijn

Zwangerschapsmassage

Van harte gefeliciteerd met uw zwangerschap!

Tijdens de zwangerschap verandert er een hoop in uw lichaam, hetgeen ook invloed heeft op uw geest. Lichamelijk kunt u ongemakken ervaren waarbij de Zwangerschapsmassage u helpt om te ontspannen en fysieke klachten te verhelpen. Zo stimuleert deze massage de bloedsomloop, vermindert gezwollen benen en neemt hoofd- en rugpijn weg. Daarnaast werkt deze zachte koesterende massage diep ontspannend voor lichaam en geest.

De voordelen van een Zwangerschapsmassage zijn onder andere:

  • Zwangere vrouwen die regelmatig een massage krijgen slapen beter hetgeen van positieve invloed is op het algemene welzijn tijdens de zwangerschap.
  • De handelingen tijdens een Zwangerschapsmassage zorgen voor het vrijkomen van chemische stoffen in het lichaam zoals oxytocine, die kunnen leiden tot een heerlijk ontspannen gevoel. Tijdens deze massage wordt ook het stresshormoon cortisol verlaagd.
  • De Zwangerschapsmassage werkt heel goed om de pijn in de rug, benen en voeten te verhelpen.
  • Tijdens de Zwangerschapsmassage verbetert de bloedcirculatie en lymfestelsel waardoor afvalstoffen beter kunnen worden afgevoerd.
  • Onderzoek heeft aangetoond dat regelmatige massage gedurende de zwangerschap de kans op vroeggeboorte en complicaties tijdens de bevalling verkleint.

De Zwangerschapsmassage is mogelijk vanaf 16 weken.

 

Tanja (38)

"Vanaf mijn 25ste week zwangerschap kreeg ik erg veel last van mijn rug en heb een Zwangerschapsmassage bij Marlies geboekt. Wekelijks kwam ik terug en dit heeft mijn zwangerschapsklachten enorm verlicht! Daarnaast zijn de massages heel ontspannend en slaap ik veel beter dan voorheen."

Tarieven:

Zwangerschapsmassage
€ 80,-

60 minuten

€ 80,-
Zwangerschapsmassage
€ 65,-

45 minuten

€ 65,-