yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-003
lijn

Tieneryoga

links-Tieneryoga

Tieners zien het leven niet steeds door een roze bril…, ze gaan door een spannende levensfase. In deze periode zijn er grote veranderingen op lichamelijk, geestelijk, sociaal en emotioneel vlak. Dit is niet altijd even makkelijk! Yoga en meditatie helpen bij het omgaan met deze veranderingen. Je krijgt meer voeling met je lichaam en wordt je bewust van je ademhaling, de sleutel tot ontspanning. Je leert te vertrouwen op jezelf en hierdoor om te gaan met moeilijke, onzekere situaties.
In mijn yogalessen voor tieners worden de deelnemers in contact gebracht met zichzelf en met hun lichaam. Er wordt weer rust ervaren in hectische periodes zoals examenperiodes.

Door de lessen die zijn opgebouwd rond thema’s die spelen in deze levensfase, ontwikkelen we bepaalde kwaliteiten zoals rust, moed, geduld, kracht, zelfvertrouwen. Hoe kunnen we emoties en gevoelens gaan benoemen en hoe kunnen we hiermee omgaan als dit minder prettig aanvoelt in ons lichaam...? Het komt allemaal aan bod in de yogalessen voor tieners.

Tieners zijn vaak heel nieuwsgierig en willen het hoe en waarom van bepaalde houdingen weten. Er is dan uiteraard ook ruimte in de les om bv houdingen of ademhalingsoefeningen aan te reiken in situaties zoals examenperiodes, moeilijk slapen, angsten en andere mentale of fysieke ongemakken.

 

 

Tarieven:

Privéles Tieneryoga
€ 80,-

75 minuten

€ 80,-

Groepslessen zijn op aanvraag