harmoniserende-producten
lijn

Somavedic

Somavedic plaatje 2
Play Video
Play Video
Play Video

Somavedic apparatuur biedt betrouwbare bescherming tegen EMF (Electro Magnetische Velden) en geopatische zones zoals aardstralen (ook wel wateraders genoemd). Tevens is de Somavedic in staat om andere invloeden die de cellulaire structuur van het fysieke lichaam negatief kunnen beïnvloeden te harmoniseren. Hierbij kunt u denken aan oxidatieve stress, virussen, schimmels en vrije radicalen.

Daarnaast harmoniseert de Somavedic apparatuur uw drinkwater zodat de frequentie van het water verandert in water van bergbronkwaliteit. Gestructureerd water zoals het vanuit de bron behoort te zijn, is zeer gezond voor ons lichaam en onze cellen.

Het principe van Somavedic is het resultaat van jarenlang onderzoek en uitgebreide kennis met betrekking tot de eigenschappen van diverse mineralen en de effecten van hun specifieke trillingen op de omgeving en het menselijk lichaam.

Met de unieke combinatie van verschillende soorten mineralen en edelstenen straalt de Somavedic apparatuur een gezamenlijke vibratie uit naar de omgeving welke deze op een bijzonder gunstige manier beïnvloedt. De Somavedic apparatuur omvat voornamelijk halfedelstenen en edelstenen in een speciale configuratie, die de kern vormen van Somavedic. Deze speciale samenstelling van de edelstenen maakt de Somavedic producten zeer uniek.

 

Somavedic harmoniseert Elektrosmog en EMF Straling

In de huidige grotere steden is het niveau van elektromagnetische straling tien miljoen tot een miljard keer hoger dan de natuurlijke elektromagnetische straling die nodig is voor het leven in het algemeen op aarde. Dat betekent helaas dat we constant worden blootgesteld aan elektromagnetische vervuiling.
Deze buitensporige hoeveelheid technische elektromagnetische velden leidt tot talrijke biologische aandoeningen aan natuur, dier en mens.

Door het binnendringen van deze technische elektromagnetische signalen in de informatiesystemen van onze cellen en lichaamsorganen wordt onze gezondheid negatief beïnvloed en kunnen er (on)verklaarbare ziekten ontstaan.
De huidige technologie zoals smartphones, Bluetooth, Wireless LAN, op afstand bedienbare apparatuur e.d zijn gebaseerd op draadloze communicatiesystemen.

Deze langdurige blootstelling aan elektromagnetische straling veroorzaakt op lange termijn onder meer een slechte slaapkwaliteit, verlies van vitaliteit, hoofdpijn, verminderde concentratie, oorsuizen, verminderd mentaal en fysiek uithoudingsvermogen en een hogere belasting van het cardiovasculaire systeem.

Somavedic is speciaal ontworpen om deze ongewenste invloeden op onze gezondheid te harmoniseren.

 

Somavedic harmoniseert Geopatische Zones

Het woord geopathogeen is afkomstig van twee Griekse woorden: geo betekent "aarde" en pathos betekent "lijden" of "ziekte".
De eerste vermeldingen van "drakenaderen" (geopathogene zones) komen uit China en zijn inmiddels meer dan 4.000 jaar oud. Voordat men begon met de bouw van een huis, nodigden de oude Chinezen waterzoekers (Dowsers) uit om de locatie van "drakengaten" (geopathogene zones) te bepalen.

Geopathogene zones worden meestal veroorzaakt door ondergrondse waterstromingen of verschuivingen in de aardkorst en andere geologische oorzaken.

Volgens wetenschappelijk onderzoek veroorzaakt een verblijf in deze zones geopatische stress. Dit is een vorm van permanente stress die wordt veroorzaakt door schadelijke aardse energieën, welke onze gezondheid aantasten doordat onze levenskracht voortdurend wordt uitgeput.

Verschillende ziekten zoals kanker, leveraandoeningen, aandoeningen van de urinewegen, onvruchtbaarheid, chronische rhinitis en een aantal andere ziekten kunnen ontstaan bij langer verblijf in de buurt van deze geopatische zones.

Somavedic is speciaal ontworpen om de ongewenste invloeden van geopatische zones op onze gezondheid te harmoniseren.

 

Somavedic harmoniseert ons Drinkwater

Gestructureerd water is "het water dat in de natuur wordt gevonden". Water zoals zuiver bronwater is ‘levend’ water en bevat veel antioxidanten en mineralen. Het is dus goed voor onze gezondheid.

De theorie is dat gestructureerde watermoleculen in onze cellen een hoger niveau van elektrische ladingen hebben, in een specifieke volgorde welke onze cellen helpt te functioneren.

Wanneer de watermoleculen van onze cellen optimaal zijn geladen, is dat uiteraard van positieve invloed op onze hele lichaam.

De realiteit is echter dat ons huidige drinkwater mechanisch wordt gefilterd en behandeld met chemicaliën. Door deze vervuiling met verschillende verontreinigende stoffen of gifstoffen (wat leidt tot een hoge toxiciteit van kraanwater en abnormale oestrogeenspiegels in ons drinkwater) verandert de waterstructuur waardoor het water veel genezende voordelen verliest.

Gestructureerd water heeft een optimale pH waarde welke cruciaal is voor onze gezondheid. Dit water is een belangrijke energiebron welke ons helpt om maximaal gehydrateerd te blijven. Somavedic apparatuur structureert het drinkwater zoals het voor ons menselijk lichaam is bedoeld en levert op deze wijze de meest heilzame voordelen voor onze gezondheid.

 

De effecten van Somavedic

Somavedische effecten zijn individueel en afhankelijk van meerdere factoren. De eerste gevoelens na het inschakelen van de Somavedic apparatuur zijn afhankelijk van de gevoeligheid en het reactievermogen van ieder individu.

Waarneembare gezondheidseffecten zijn vooral afhankelijk van de ernst en aard van de gezondheidsproblemen. Als de gezondheidsproblemen acuut zijn, treden verbeteringen meestal eerder op dan bij chronische aandoeningen, waarbij waarneembare verbeteringen vaak na enkele weken optreden.

 

De eerste effecten

De negatieve effecten van geopathogene zones worden geëlimineerd binnen de eerste drie uur na de installatie van de Somavedic aparatuur.

De meeste mensen kunnen de eerste effecten vrijwel onmiddellijk voelen. Deze effecten manifesteren zich op twee manieren. Allereerst wordt de emotionele verandering van sfeer in de gegeven omgeving waargenomen. Alsof de lucht is gezuiverd, een groter gevoel van ontspanning, soms zelfs euforie.

Anderzijds kunnen sommige mensen "aanpassingsmoeilijkheden" krijgen die aanleiding geven tot verschillende onaangename gevoelens (negatieve energie wat gezuiverd wordt). Dit is een volkomen normale reactie, welke zeker niet gevaarlijk is. Deze toestand is altijd tijdelijk en verdwijnt meestal na een paar uur, of uiterlijk binnen een paar dagen. De reden is dat Somavedic inwerkt op blokkades in ons organisme en deze activeert. Somavedic heft deze blokkades geleidelijk op, waardoor de negatieve energie verdwijnt.

 

3 tot 5 dagen

Bij mensen die moeite hebben met slapen, verandert het slaappatroon in positieve zin en wordt de slaap dieper. Veel gebruikers die langdurige slaapproblemen hadden gehad, verklaarden dat na een paar dagen gebruik van de Somavedic apparatuur hun slaap bijna genormaliseerd was, waardoor ze 's ochtends meer uitgerust wakker konden worden.

 

3 tot 6 weken

Binnen 3 tot 6 weken zijn geopathogene belasting van het lichaam en alle materialen onder invloed van geopathogene zones geëlimineerd.

 

1 tot 3 maanden

Binnen 1 tot 3 maanden is parasitaire, bacteriële, schimmel- en virale belasting (afhankelijk van het dieet en andere factoren) geëlimineerd. Er is ook een verbetering van het metabolisme en een waarneembare toename van de levensenergie.

 

3 tot 6 maanden

Binnen 3 tot 6 maanden is het energieveld door de Somavedic apparatuur opgeruimd en als sommige gezondheidsproblemen nog steeds aanhouden, bevatten deze vaak alleen aanhoudende symptomen op fysiek niveau. In principe ervaren alle gebruikers een aanzienlijk hoger niveau van levensenergie.

 

6 tot 12 maanden

Ernstigere gezondheidsproblemen verdwijnen en organismen van zwaarder belaste individuen worden ontgift.

 

 

 

 

Voor de verschillende modellen van Somavec, klinkt u hier.

Voor 10 % korting op uw bestelling gebruikt u de code: Wellness-Health