yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-007
lijn

Cosmetische Acupunctuur

costmetische acu

Cosmetische Acupunctuur wordt toegepast voor gezichtsverjonging en huidverbetering. Deze behandeling vermindert niet alleen rimpels, wallen en hangende oogleden maar pakt ook verschillende huidproblemen aan en verbetert de lichamelijke en geestelijke vitaliteit.

Cosmetische Acupunctuur is een effectieve acupunctuurbehandeling met als doel om de verschijnselen van ouderdom te verminderen. Het is een zeer effectieve vorm van acupunctuur die zorgt voor gezichtsverjonging en huidverbetering. Een behandeling met Cosmetische Acupunctuur geeft dan ook een natuurlijk resultaat. Het biedt een minder ingrijpende verandering dan bijvoorbeeld een gezichtsbehandeling met fillers of plastische chirurgie dat doet. Het belangrijkste voordeel van cosmetische acupunctuur is dat er geen chemische substantie in de huid wordt gespoten.

Bij het ouder worden vermindert de collageenproductie in de huidcellen. Dit is een van de belangrijkste oorzaken bij het ontstaan van rimpels en het slapper worden van de huid.

Met Cosmetische Acupunctuur verbetert de doorbloeding, het zorgt voor extra aanmaak van collageen, verbetert de hormoonbalans, draagt zorg voor een betere circulatie en vochtregulatie en verstevigt de poriën. Cosmetische Acupunctuur vermindert tekenen van stress en veroudering van de huid, zoals wallen, rimpels en lijntjes.

Bij Cosmetische Acupunctuur wordt er niet alleen gewerkt in het gezicht maar als vanzelfsprekend worden er ook andere acupunctuurpunten op het lichaam behandeld. Het gezicht is namelijk een uiting van alles wat er op lichamelijk en geestelijk vlak afspeelt. Tevens wordt bij deze behandeling de doorbloeding gestimuleerd met een ontspannende gezichtsmassage.

 

De voordelen van Cosmetische Acupunctuur zijn onder andere:

  • Stimulatie van de collageenproductie
  • Vertraging van het verouderingsproces van de huid
  • Behandeling van donkere kringen en wallen onder de ogen
  • Liften en versterken van slappe spieren
  • Vermindering fijne lijntjes en rimpels
  • Gezonde en frisse huidskleur
  • Behandeling van verschillende huidaandoeningen
  • Verbetering van de vochthuishouding van de huid
  • Zorgt voor de balans tussen lichaam en geest

 

Carine (63)

"Door de cosmetische acupunctuurbehandelingen voelt mijn huid een stuk steviger aan dan voorheen. De rimpelvorming bij mijn ogen is sterk verminderd en mijn oogleden hangen veel minder wat een groot verschil is met daarvoor! Daarnaast voelt mijn huid gladder aan waar ik erg blij mee ben. Ik zou deze behandeling aan alle dames aanbevelen die op een natuurlijke manier een jonge en stralende huid willen behouden. Voor onderhoud ga ik maandelijks terug naar Marlies waar ik altijd erg naar uitkijk!" 

Tarieven:

Cosmetische Acupunctuur
€ 100,-

60 minuten

€ 100,-
Cosmetische Acupunctuur
€ 80,-

45 minuten

€ 80,-
Cosmetische Acupunctuur
€ 55,-

30 minuten

€ 55,-