yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-011
lijn

Resonantietherapie

resonantietherapie-rife

In de twintiger jaren van de vorige eeuw heeft Dr. Royal Raymond Rife één van de belangrijkste geneeskundige ontdekkingen gedaan in de geschiedenis: hij ontwierp en bouwde de allersterkste microscoop ooit gemaakt. Deze microscoop van Dr. Royal Raymond Rife kon namelijk virussen en bacteriën levensgroot zichtbaar maken bij een vergroting van 60.000 keer, waarbij de biologische processen te volgen waren.

Vrij snel behaalde Dr. Royal Raymond Rife succes met het bestrijden van de T-baccilli (een bacterie die gewone menselijke cellen kunnen transformeren naar kankercellen), en vele andere virussen en bacteriën. In een onderzoek onder 16 terminale kankerpatiënten die behandeld werden met de Royal Raymond Rife machine op de frequentie van de kankerbacterie (de T-baccilli) werd 100% succespercentage behaald.

De Rife-apparatuur richt zich op de frequenties van allerlei microben (ziekte-veroorzakers) in het lichaam. De apparatuur is zodanig ingesteld dat alle voorkomende ziekteveroorzakers worden opgeruimd. De juiste frequenties worden als geluidsgolven “losgelaten” op het lichaam waardoor de betreffende organismen worden vernietigd – net zoals een wijnglas kan exploderen door een bepaalde muzieknoot.

Behandeling met Resonantietherapie (RIFE) heeft geen bijwerkingen en kan niet toegepast worden bij mensen met een pace-maker en bij zwangerschap.

 

Als alles energie is, kan elke ziekte worden geheeld met de juiste frequentie(s).