yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-016
lijn

Yoga, Meditatie & Mindfulness in het Bedrijfsleven

yoga-bedrijven-768x630

Yoga & Mindfulness workshop aangeboden aan 24People

Steeds meer organisaties bieden hun medewerkers mogelijkheden om deel te nemen aan Yoga, Meditatie en Mindfulness cursussen. Of het nu om commerciële organisaties gaat, het onderwijs of overheidsinstanties, is de integratie hiervan zeerzeker in opkomst. Steeds vaker wordt ervaren dat er veel voordelen zijn om Yoga, Meditatie & Mindfulness aan te bieden aan werknemers.

De voordelen van Yoga, Meditatie & Mindfulness in het bedrijfsleven zijn onder andere:

– Beperken en voorkomen van het ziekteverzuim.
– Het leren omgaan met stress.
– Teamwork en samenwerking verbeteren.
– Verhogen van productiviteit en resultaten.
– Bevorderen van het welzijn van het personeel.
– Bevorderen van lenigheid en souplesse voornamelijk in vakgebieden waarbij de trainingen gericht zijn op kracht zoals bij de krijgsmacht, politie en defensie.

 

Voor werknemers is het vaak een grote uitdaging om een gezonde balans te vinden en te behouden tussen werk en het privéleven. Regelmatig wordt ervaren dat de werkdruk te hoog is. Met als doel het ziekteverzuim te verlagen en medewerkers gereedschappen te geven om op een gezonde manier om te leren gaan met de werkdruk, bied ik Yoga-, Meditatie-en Mindfulness workshops aan in het bedrijfsleven en bij overheids-en onderwijsinstellingen.

Door het aanleren van Yoga, Meditatie en Mindfulness technieken, zijn werknemers beter in staat om grenzen te stellen, om te gaan met deadlines en de samenwerking met collega's te verbeteren. Er ontstaat meer motivatie op de werkvloer hetgeen positieve energie oplevert met betere resultaten als gevolg.

Naast het aanbod van Yoga-, Meditatie-, en Mindfulness workshops voor uw organisatie, kunt u ook bij mij terecht voor workshops op maat in het kader van bedrijfsuitjes en evenementen.

Voor meer informatie kunt u contact met mij opnemen.

 

Onno den Hoed - 24People Nederland

"Wij zijn een franchiseorganisatie in personeelsbemiddeling. Op onze zoektocht naar een manier waarop wij de samenwerking en werksfeer konden verbeteren en stress en werkdruk verlagen, kwamen wij uit bij Marlies Westgeest. Na een uitgebreid intakegesprek heeft Marlies een programma gepresenteerd wat uitstekend aansloot bij onze wensen. Op onze franchise dag op het strand wist Marlies ook de sceptische collega’s enthousiast mee te krijgen! Met de combinatie die Marlies hanteerde van yoga, mindfulness en meditatie leerden wij beter om te gaan met tegenslag zodat er ruimte ontstond voor rust en positieve energie binnen ons team. Bovendien hebben we met de humor van Marlies en de hilarische taferelen tijdens yoga ontzetten veel lol gehad. Kortom: een echte aanrader wanneer je op een alternatieve manier met collega’s wilt werken aan teambuilding en motivatie!"