yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-015
lijn

Deep Tissue Massage

De Deep Tissue Massage is gericht op het losmaken van knopen waarbij het bindweefsel om de spieren gemasseerd wordt zodat het lichaam weer soepel aanvoelt. Met de Deep Tissue Massage wordt meer druk uitgeoefend op pijnlijke plekken waardoor diepe knopen of blokkades verminderen en verdwijnen. Problemen zoals een slechte houding, sportletsel, chronische spanning door bijvoorbeeld stress, reumaklachten of spierspasme kunnen hiermee behandeld worden.

Een Deep Tissue Massage kan gevoelig zijn. De massage wordt namelijk vaak uitgevoerd op de pijnlijke plekken zoals de nek, schouders en rug. Door deze massage zal de pijn een stuk minder worden en zelfs helemaal verdwijnen.

Bij de Deep Tissue Massage worden met de vingers, duimen, vuisten, ellebogen en onderarm langzame, krachtige en diepe bewegingen gemaakt. Hierdoor wordt de energiestroom in het lichaam geoptimaliseerd zodat stress en spanning uit het lichaam vloeit en het lichaam en geest tot rust kan komen.

Een Deep Tissue Massage richt zich vooral op het bindweefsel rondom de spieren. Dit bindweefsel vormt zich continu en het is belangrijk om het los te masseren, zodat er opnieuw ruimte ontstaat voor de spieren. Bij mensen die bijvoorbeeld lange tijd in dezelfde houding zitten, zorgt het bindweefsel tussen de spieren er namelijk voor dat het als het ware 'vast' komt te zitten in deze houding. Een Deep Tissue Massage maakt het bindweefsel en dus de spieren losser, zodat het lichaam een stuk prettiger aanvoelt. Tevens verminderd deze massage huidveroudering doordat de doorbloeding wordt gestimuleerd.

En niet te vergeten: het lichaam maakt tijdens de massage serotonine aan, ook wel bekend als het 'gelukshormoon'.

De voordelen van de Deep Tissue Massage zijn onder andere:

  • Opheffen van blokkades door stimulatie van de circulatie van bloed en zuurstof. Daardoor is de Deep Tissue Massage zeer geschikt voor mensen waarbij de spieren chronisch verkrampt zijn.
  • Zeer geschikt voor mensen die langdurige stress en spanningen ervaren.
  • Littekenweefsel en verklevingen kunnen worden losgemaakt met de Deep Tissue Massage.
  • De Deep Tissue Massage vermindert pijn in het lichaam.
  • De Deep Tissue Massage is van positieve invloed op de bloeddruk en hartslag.
  • De Deep Tissue Massage werkt zeer goed tegen huidveroudering omdat het de celvernieuwing stimuleert en de aanmaak van collageen en elastinevezels bevordert.

 

Margriet (50)

"Wij krijgen al jarenlang regelmatig massages tijdens vakanties in luxe SPA’s of tijdens cruises. Nog niet eerder heb ik zo’n goede massage gehad. Marlies is een echte vakvrouw. Ik heb al maanden last van nek en hoofdpijn en zonder dit aan Marlies te vertellen voelde zij dit meteen. Zij heeft vervolgens de knopen weggehaald middels de Deep Tissue Massage. Marlies weet precies de zwakke plekken te vinden en deze te herstellen. Het voelt alsof ze je letterlijk en figuurlijk (aan)raakt. Daarnaast is Marlies een prettige, zachte, zorgzame persoonlijkheid met veel mensenkennis wat de massage als geheel helemaal afmaakt. Dus als je in de gelegenheid bent, boek dan zeker een massage bij Marlies!"

Els (38)

“Nog niet eerder heb ik zo’n goede massage gehad (Deep Tissue Massage). Marlies is een echte vakvrouw en weet met haar kundige handen heel goed de knopen te vinden en deze te laten verdwijnen als sneeuw voor de zon!“

Tarieven:

Deep Tissue Massage
€ 80,-

60 minuten

€ 80,-
Deep Tissue Massage
€ 65,-

45 minuten

€ 65,-