lifewave
lijn

Lifewave X39

Play Video

Activeer je stamcellen en reset naar een jongere, gezondere versie van jezelf met Lifewave X39!

De afgelopen 10 jaar hebben David Schmidt en het onderzoeksteam van LifeWave in San Diego nieuwe methoden onderzocht met betrekking tot de versnelling van het genezingsproces van het lichaam na verschillende ziekten en blessures. De ontdekkingen en uitvindingen van David en zijn team hebben geleid tot meer dan 80 wereldwijde patenten op het gebied van regeneratieve wetenschap. Sommige van deze uitvindingen zijn zo baanbrekend dat ze in eerste proeven een fenomenale verbetering van 90% laten zien in de snelheid van wondgenezing.

LifeWave nano patches zijn gepatenteerde patches, ontworpen om via nanotechnologie het infrarode licht uit het lichaam op te vangen vanaf het moment dat ze op het lichaam worden geplaatst. De patches reflecteren via de huid de juiste frequenties terug waardoor de energieproductie in de cellen wordt verhoogd (bèta-oxidatie). Door de frequenties op te drijven of te wijzigen komt het lichaam in homeostase (balans) en keren veel functies terug naar een stadium waarin het jonger en gezonder was. Deze technologie begint na het patchen meteen te werken met de snelheid van het licht. Het gebruik ervan is heel eenvoudig en vergt geen tijd. Er komen geen medicijnen of chemicaliën aan te pas, dus er komen geen vreemde stoffen in het lichaam en het geeft geen bijwerkingen.

Hoe bereikt Lifewave X39 dit?

Met behulp van een gepatenteerde vorm van fototherapie, verhoogt X39 het peptide GHK-Cu. Dit is een van nature voorkomend peptide in het lichaam dat aanzienlijk afneemt met de leeftijd. Na de leeftijd van 60 jaar zijn uw GHK-Cu-waarden zelfs met meer dan 60% gedaald.

 

Lifewave X39 is het eerste product ter wereld dat in staat is om stamcellen te activeren. De patch zorgt ervoor dat de lichaamseigen stof koper-peptide wordt aangemaakt die ervoor zorgt dat de stamcellen worden geactiveerd. Een stamcel is een cel in het lichaam die in staat is om andere cellen te veranderen. Stamcellen dienen ook als een intern herstelsysteem overal in het lichaam. De resultaten hiervan zijn onder andere: ondersteuning van wondgenezing, pijnverlichting, verbeterde slaap, verjonging van de huid en in het algemeen meer energie. Het is klinisch bewezen dat de LifeWave X39 de gezondheid en vitaliteit van het lichaam verbetert.

De voordelen van het gebruik van Lifewave X39 zijn onder andere:

 

* Activeert de stamcellen
* Vermindert inflammatie
* Zorgt voor snellere heling van wonden
* Verhoogt sportprestaties
* Verbetert de slaap
* Zorgt voor mentale helderheid
 * Verbetert de huid en haargroei
* Zorgt voor meer energie & vitaliteit
* Werkt verjongend
* Zorgt voor sneller herstel na intensieve sport
* Werkt pijnverlichtend
* Helpt bij afvallen
* Neutraliseert vrije radicalen in het lichaam

 

 

 

Heeft u interesse in Lifewave X39 of andere Lifewave producten? Dan kunt u: