yogabymarlies-yoga-coaching-wellness-health-011
lijn

Waarom Lifewave

Play Video
Play Video

De werking van stamcellen

Wanneer we worden geboren, hebben we een groot aantal stamcellen in ons lichaam om te reageren op verwondingen en om de weefsels en organen van ons lichaam te herstellen en te regenereren. De volwassen stamcellen in ons lichaam hebben een beperkte zelfvernieuwing en nemen gedurende het leven in aantallen af. Dit is de reden dat ons lichaam verouderd. Naarmate er meer stamcellen in gebruik worden genomen omdat iemand bijvoorbeeld verwondingen heeft, een ziekte of een ongezonde levensstijl, kan deze afname van het aantal stamcellen versnellen hetgeen van negatieve invloed is op de gezondheid.

 

 

De afgelopen 10 jaar hebben David Schmidt en het onderzoeksteam van LifeWave in San Diego nieuwe methoden onderzocht met betrekking tot de versnelling van het genezingsproces van het lichaam na verschillende ziekten en blessures. De ontdekkingen en uitvindingen van David en zijn team hebben geleid tot meer dan 80 wereldwijde patenten op het gebied van regeneratieve wetenschap. Sommige van deze uitvindingen zijn zo baanbrekend dat ze in eerste proeven een fenomenale verbetering van 90% laten zien in de snelheid van wondgenezing.

Lifewave nano patches en stamcelactivatie

Het is reeds duizenden jaren bekend dat bepaalde lichtfrequenties specifieke veranderingen in het lichaam teweeg kunnen brengen. Als we ons lichaam blootstellen aan de zon, zorgt een lichtfrequentie ervoor dat ons lichaam vitamine D aanmaakt. Een andere lichtfrequentie (UV) zorgt ervoor dat ons lichaam melanine aanmaakt, de chemische stof die de huid een bruine kleur geeft. De voordelen voor de gezondheid door middel van het toepassen van fototherapie zijn reeds lange tijd bekend en bewezen. De technologie van LifeWave maakt gebruik van hetzelfde wetenschappelijke principe. 

LifeWave nano patches zijn gepatenteerde patches, ontworpen om via nanotechnologie het infrarode licht uit het lichaam op te vangen vanaf het moment dat ze op het lichaam worden geplaatst. Het licht dat we uitzenden wordt door de Lifewave patch weer in het lichaam gereflecteerd (de organische kristallen in de patch veranderen de golflengte van het licht in een proces dat fotobiomodulatie wordt genoemd). De nieuwe 'golflengte van licht' signaleert vervolgens het lichaam om de productie van een koperpeptide te verhogen waarvan is bewezen dat het de stamcelactiviteit verhoogt en de stamcellen herstelt naar een jongere, gezondere staat. Door deze technologie wordt de energieproductie in de cellen verhoogd (bèta-oxidatie) en komt het lichaam in homeostase (balans). Veel functies keren terug naar een stadium waarin het jonger en gezonder was.

Deze technologie begint na het patchen meteen te werken met de snelheid van het licht. Het is inmiddels klinisch bewezen dat het gebruik van Lifewave nano patches de gezondheid en vitaliteit van het lichaam verbetert.

Het gebruik van Lifewave nano patches is heel eenvoudig en vergt geen tijd. Er komen geen medicijnen of chemicaliën aan te pas, dus er komen geen vreemde stoffen in het lichaam en het geeft geen bijwerkingen. De verschillende nano patches van Lifewave kunnen door iedereen gebruikt worden. Tevens zijn er patches beschikbaar voor dieren zoals voor paarden.

Afhankelijk van uw klachten kunnen de verschillende nano patches in combinatie met elkaar gebruikt worden om de werking ervan te stimuleren. Elke patch is exclusief ontworpen om bepaalde golflengten van licht te reflecteren die de specifieke punten op de huid stimuleren.

Voor meer informatie over de verschillende nano patches verwijs ik naar Overige Lifewave producten.

De voordelen van het gebruik van Lifewave nano patches zijn onder andere:

 • Activeert de stamcellen
 • Vermindert inflammatie
 • Zorgt voor snellere heling van wonden
 • Brengt hormonale balans
 • Verbetert de spijsvertering
 • Verhoogt sportprestaties
 • Verbetert de slaap
 • Zorgt voor mentale helderheid
 • Verbetert de huid en haargroei
 • Zorgt voor meer energie & vitaliteit
 • Werkt verjongend
 • Zorgt voor sneller herstel na intensieve sport
 • Werkt pijnverlichtend
 • Helpt bij afvallen
 • Neutraliseert vrije radicalen in het lichaam

 

Heeft u interesse in Lifewave X39 of andere Lifewave producten? Dan kunt u: